Vybraný příspěvek

,,Holokaust" Česká republika únor 2020:

Fašistická vláda České republiky provozuje na obyvatelstvu tohoto státu fenomén: ,,otevřeného holokaustu", tedy postupné ,,utýrávání&qu...

pátek 14. února 2020

Když se řekne: ,,NEZÁVISLOST SOUDŮ, MÉDIÍ.."


Když se řekne: 

,,Nezávislost"

~~
Soudů..
..jistě NENÍ v pořádku, když si soudci, soudkyně, tu a tam..vykládají ,,nezávislost" ve stylu například jejich i leckdy ZVRHLÝCH choutek jejich zvrhlého charakteru ničit, týrat, bližní. Například rozvedené otce, kterým stanovují nejednou naprosto NEúnosně vysoké ,,výživné dětem", aby je posléze mohli trestně stíhat, když se dostanou do problémů s placením. A oni se do problémů takto zpravidla dostávají.
Soudci ti, soudkyně, tak mají zase co řešit, majíc pomyslnou čárku aktivit..poněkud však ,,zvrhlých". Otcům obvykle NEdávají šanci. Vím o případu, "doložitelně", kdy státní zástupkyně otci sdělila, že jim při přelíčení o odsouzení trestně takto, ,,sehrál divadlo", a ještě mu soudkyně do rozsudku napsala, že krátil daně, aby nemusel platit výživné, přičemž účetnictví tohoto podnikatele, jemuž jej zpracovával daňový poradce, ani neviděla.
Odvolal se. Pak jej znovu, a znovu, tahle paní soudkyně, odsoudila, po té, co se jí případ ten vrátil znovu a znovu na stůl. Trvalo to 8 let. Otec zdeptaný systémem, děti odrostlé, jej neviděli. A řešily se stále jen a jen ty prachy, ve snaze dostat jej do kriminálu, které neměl.
Smutný příběh, pravdivý, dle skutečných událostí, doložitelný.
Kolik je takových otců, v čase, v České republice ? Takto i po fašisticko komunisticko ztrápených soudy ? Soudci, soudkyněmi ?
,,NEZÁVISLÝMI" ??
V podrobnostech se o tématice můžete dočíst na: www.adikia.cz ..Adikia..bohyně bezpráví, sestra prý..Lusticie

Tedy, pokud panuje takováto zvrhlá morálka ze strany soudců, soudkyň, takto v podstatě až sadisticko fašisticky trýznící otce vlastních dětí, pak se po určité době nelze divit tomu, že takový fenomén ve společnosti, i širší, tedy i s přesahem Evropským, i světovým,..fašismus ten..má tendence jednak rozkvétat, rozšiřovat se, a ve snaze vyhnívání hnusu toho, se šířit coby takový smrad světem. Fašismus, úzce spjatý i s nacismem (jednání právem silnějšího/pomíjím nacionalitu/) se tak stává každodenní součástí všedních dnů, a Lidé jej považují, prodchnutě takřka i všudypřítomně, za normální.
!! NO, NENÍ to normální !!
!! NENÍ TO ŽÁDOUCÍ STAV SPOLEČNOSTI, ANI té ČESKÉ, ani té EVROPSKÉ, 
ani té ..SVĚTA !!

~~

Nezabavitelná částka ve výši K NEPŘEŽITÍ..
viz podrobně níže, 

..a soudy, České, ji
přisuzují..
,,o sto šest" rozhodnutími o výkonu exekuce, mnohdy i s navýšením dlužníkovi dluhu na poplatcích podnikatelům exekutorům ve výši i třeba běžně 35 tisíc procent!! původního dluhu, i třeba s navýšením o 70 tisíc procent !!
..a soudci, soudkyně, Čeští, se takto dál, a dál, chovají, k Lidu Českému, jako stroje na exekutorský fašismus, na Lidu uplatňovaném, tom.

Potřebujeme takovéto
,,NEZÁVISLÉ SOUDY..SOUDCE, SOUDKYNĚ" ??
NÁRODE ČESKÝ ??

!! JISTĚ, ŽE ,,NIKOLI" !!

~~

Když se řekne:
,,NEZÁVISLOST 
MÉDIÍ, VEŘEJNOPRÁVNÍCH"..i, nejen však..těch, veřejnoprávních..

Pokud tato ,,média" , například radia Česká, tedy převážně Český rozhlas ( nejen ), 
v České republice po cca 25 let, strpěli, zvykli si, na fenomén shora i níže, uvedeného ,,fašismu, nacismu", a ponechali jej tak dojít do rozměrů s přesahem za teritorium státu, s přesahem i v měřítku celoEvropském, a když o ,,fašismu, nacismu"..tom, někdo začal šířit pravdu, jednak se snaží politici štvát proti takovým slovům, coby ku například snaze honit tyto své spoluobčany, bližní, po soudech za prohnile uměle vytvořené osočení z například šíření nenávisti, 

vysmívajíc se jim, občanům, občankám, nebo i byť i jen jednomu, jedné..osobě, hájící Lidskoprávno,..
ještě při tom i ,,radioví" moderáto4i, moderátorky do éteru, prohnile, 
po různu, i skrytě i nepokrytě,
pak jde rovněž
o FAŠISMUS S NACISMEM..tím.

Tedy, z uvedeného je zřejmé, že ,,změna je NEvyhnutelná", a že když si s ,,problémem" tím nevědí, nebo nechtějí vědět, rady Lidé VĚDOMĚ,
pak bere věci SPRAVEDLNOSTI..té BOŽÍ, do svých rukou ON..
STVOŘITEL.
( Byť jde o problém ,,fašismu, nacismu", prorostlého, prorostlých, v celosvětovém měřítku i podhoubím svým po různu, je zapotřebí ..
s odinstalací jej, jich..
,,fašismu, nacismu"..začít, započít PROCES OČISTNÝ OD FAŠISMU, NACISMU..ten, v srdci kontinentů Evropy i světa pozemského v Kosmu, tedy 
v ČESKÉ REPUBLICE. Amen.)

A vím, že On, STVOŘITEL, NEpoleví v úsilí svém,
do doby, až dosáhne svého.
Možností má nezpočetně, i v čase.

Čeho že ,,svého", než, až, dosáhne ?
,,ŽIVOTA LIDÍ NA ZEMI V LÁSCE JEHO SRDEČNÉ, VE VZÁJEMNÉ SI, NEZIŠTNĚ, VŠUDYPŘÍTOMNĚ, JAK KDO MŮŽE DLE SVÝCH NEJLEPŠÍCH MOŽNOSTÍ, SCHOPNOSTÍ, SIL, 
.."POMOCI"..

Jsi sobec snad ?
Rád, ráda, snad bližního, bližní na Zemi, i ty vzdálenější, jakkoli trápíš ?
Pak nacista, nacistka, fašistka, fašista
jsi.. a:
,,SPLÁČEŠ..Duše Tvá".

Ať jsem na na Zemi, či na Nebi.

~~
**Jesus of Nazareth**,
..*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~~